Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Rekisterinpitäjä ylläpitäjän nimi ja yhteystiedot

Juha Vidgren, puh. 040 518 6286.

Rekisterin nimi

Kylahistoria.fi käyttäjärekisteri

Mitä henkilötietoja kerätään ja mistä? Mihin niitä käytetään?

Kun käyttäjä rekisteröityy sivustolle, hän antaa luvan kerättyjen henkilötietojen käyttämiseen. Käyttäjistä kerättäviä tietoja ovat nimi ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja käytetään käyttäjien käyttäjätunnusten luomiseen sekä uutisten ja ilmoitusten lähettämiseen käyttäjän erillisellä suostumuksella.

Tietojen luovuttaminen

Kylähistoria.fi-sivusto ei jaa tietoja kolmansille osapuolille kaupallisissa tai muissa tarkoituksissa. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja luovutetaan vain mikäli laki niin edellyttää.

Tietojen suojaus ja säilytysaika

Käyttäjien tiedot on suojattu salasanoin tai muin teknisin keinoin. Niitä säilytetään tietokannassa, johon asiattomilla ei ole pääsyä. Tietoja säilytetään niin kauan kuin palvelu pidetään aktiivisena.

Miten käyttäjä voi hallita tietojaan?

Mikäli haluat päästä käsiksi, korjata, lisätä tai poistaa tietojasi, tehdä valituksen tai haluat lisätietoja, voit ottaa rekisterin ylläpitäjään.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa tarvittaessa, joten kehotamme käyttäjää tarkistamaan tietosuojaselosteen säännöllisesti. Jos merkittäviä muutoksia tehdään, siitä lähetetään viesti käyttäjille. Tietosuojaseloste on päivitetty 24.5.2018.


Käyttöehdot

Lähettäessäsi kuvan ja tarinasi julkaistavaksi, myönnät sivuston haltijalle oikeuden käyttää materiaalia sivustolla ja sivustoon liittyen.

Muistathan, että sivuston ylläpitäjä ei voi vastata käyttäjien lisäämän materiaalin tekijänoikeuksista. Lähettäjänä olet vastuussa siitä, että sinulla on lupa julkaista kuva tai tarina, eikä kuva tai tarina loukkaa muiden yksityisyyttä.

Lähetettyjä kuvia ja tarinoita voidaan myös poistaa tai muokata ilman erillistä ilmoitusta.